Fil Yorgunluğu

iş bu sözleşme ile potansiyelinizin kısıtlı olmasına bakmaksızın yazma,çizme hususundaki ısrarlarınızı görüp, bunu nüktedanlığın sınırlarına vurarak hem acıma hem saygıyla karşılayıp-yedim ama beğenmedim- akabinde gösterrmiş olduğunuz çabalardan ötürü ve/veya ornitorenklerin evcilleştirilmesi hususundaki çabalarınıza istinaden, yetkin bir mühendis olma yolundaki çablarınızı hoşgörüyor ama yazmanın çizmenin size bir arpa boyu kadar yarar sağlamayacağı TC 1545 sayılı kanun hükmünde kararnamesiyle belirlenmiş olup, gereğinin yine şahsın kendi tarafından yapılması uygun görülmüştür.

İmza
Devletlü Padişahım Çok Yaşa Kayı Boyu

Paraf
Bat dünya bat. Şarkısı kaldı yarıda, aklı kaldı karıda. Sebep olanın ocağı batsın.

Hartbireykır

29 Şubat 2012 Çarşamba

Bir insanın kötü anlarında hep yanındaysanız, elinizden geldiğince ödün verdiyseniz . Varınızı yoğunuzu iyileşmesi için harcadıysanız. O insan iyileştiği zaman artık sizi hayatında istemiyorsa eğer siz mi sıkıcısınızdır yoksa başka bir problem mi var?

Misal kullanılmış olabilirsiniz. Sırf o kötü günler geçmesi için sığınılacak bir liman oluvermişsiniz ama ruhunuz uyumuş ve farkına varamamışsınız.

Ya da eski defterlerin kapanması içi arada kaynatılan adam olmanız için seçilmişsinizdir. Sonra mevcut durumları düşünerek hayran olunan adam olmuşsunuzdur ama gözünü ilk açtığınızda farkeder ki siz meğersem balonmuşsunuz.

Veyahut başından beri baba-abi gibi sevilmişsinizdir. Zamanı geldiğinde ise çok saçma sebepleri bahane ederek hasır altı edilmiş de olabilirsiniz.


Şair ne güzel de demiş kafamda deli sorular.Hey gibi Serdar ORtaç ne büyük şairsin. Cevaplarını da bulaydın ya kıl kuyruk. Arıyorum cevap arıyorum.

Şöyle de bir gerçek var ki yaşanılan süreçlerde gram suçunuz olmamasına rağmen siz talepkar oluyorsunuz. God damn it! Elbette üzülen benim. I'm the best üzülen adam of the world.


Ne demiş adam Terkederken de terkedilirken de üzen kadınlar vardır. İşte onlarla baş edemezsiniz.


Selametle

1 yorum:

Nükhetseza 2 Mart 2012 19:36  

ah canım vah canım üzme tatlı canını demiş şair. yiyorsan .)

Yorum Gönder

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP