Fil Yorgunluğu

iş bu sözleşme ile potansiyelinizin kısıtlı olmasına bakmaksızın yazma,çizme hususundaki ısrarlarınızı görüp, bunu nüktedanlığın sınırlarına vurarak hem acıma hem saygıyla karşılayıp-yedim ama beğenmedim- akabinde gösterrmiş olduğunuz çabalardan ötürü ve/veya ornitorenklerin evcilleştirilmesi hususundaki çabalarınıza istinaden, yetkin bir mühendis olma yolundaki çablarınızı hoşgörüyor ama yazmanın çizmenin size bir arpa boyu kadar yarar sağlamayacağı TC 1545 sayılı kanun hükmünde kararnamesiyle belirlenmiş olup, gereğinin yine şahsın kendi tarafından yapılması uygun görülmüştür.

İmza
Devletlü Padişahım Çok Yaşa Kayı Boyu

Paraf
Bat dünya bat. Şarkısı kaldı yarıda, aklı kaldı karıda. Sebep olanın ocağı batsın.

Zaruri zorunluluğun kati'yeti

6 Mart 2009 Cuma

Bazı şeylerden uzak durmalı insan, kendini seviyorsa elbet. Misal?

Misal;eski sevgili, kuru kayısı-su ikilisi, rakı-bira-tekila üçlüsü, ismail yk, yurtseven kardeşler, durağan tematik fransız sineması vs vs.
Ama en önemlisi bence yasaklanmış-kim tarafından diyeceksiniz? yine kuvvetle muhtemel kişinin kendi tarafından yasaklanan, yasaklanması gereken ama bir türlü vicdani zayıflıkların önüne geçilemeyen reröröler-yasaklanması gereken, bunun artık zaruri bir ihtiyaç olduğu su götürmez bir gerçek olup insanın gözüne gözüne sokulduğu şarkılardır bahsettiğim.
Bu gaybana anderler, bilgisayarın artık unutulmuş bilmemne isimli dosyasının bilmem hangi ücra köşesinde bulunuyorsa artık birden gözünüze çarpıveriyor, playlist hazırlarken. yine bu s.çtığımın şarkılarını dinler dinlemez mutsuz oluyorsunuz, emo oluveriyorsunuz. Aniden Ağrı Dağına mistik bir tat katan yolüstü lokantasına gidiyosunuz. Anneniz otlu peynir, babanız suratınızda hissetiğiniz kokulu tokat oluveriyor. Eski sevgiliyi hiç katmıyorum bu b.ktan duruma. İşin içine bulaştı mı o? Bittiniz, s.çış...
Yok ulan! öyle bi' şey. Yat zıbar, yarın işin var gücün var. Ama yok geri dönüş yolları seçim arifesi propaganda mahiyetindeki yol çalışmaları tıkamıştır artık. Nah dönersin eski haline...
Ahanda adım hıdır, thats the way i said budur!


Çok asigin var diyorlar - INCESAZ 2

3 yorum:

noraashira 8 Mart 2009 11:50  

nedir bunu yazdıran?

MazharOsman 8 Mart 2009 11:57  

Çok karıştırıyorsun altını. oku! hasır altı et! ve geç git kadın!

noraashira 9 Mart 2009 10:16  

gidemem bilirsin, merak merak

Yorum Gönder

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP