Fil Yorgunluğu

iş bu sözleşme ile potansiyelinizin kısıtlı olmasına bakmaksızın yazma,çizme hususundaki ısrarlarınızı görüp, bunu nüktedanlığın sınırlarına vurarak hem acıma hem saygıyla karşılayıp-yedim ama beğenmedim- akabinde gösterrmiş olduğunuz çabalardan ötürü ve/veya ornitorenklerin evcilleştirilmesi hususundaki çabalarınıza istinaden, yetkin bir mühendis olma yolundaki çablarınızı hoşgörüyor ama yazmanın çizmenin size bir arpa boyu kadar yarar sağlamayacağı TC 1545 sayılı kanun hükmünde kararnamesiyle belirlenmiş olup, gereğinin yine şahsın kendi tarafından yapılması uygun görülmüştür.

İmza
Devletlü Padişahım Çok Yaşa Kayı Boyu

Paraf
Bat dünya bat. Şarkısı kaldı yarıda, aklı kaldı karıda. Sebep olanın ocağı batsın.

The thin line between horniness and dexterity

7 Haziran 2009 Pazar


Brave New World albümünün alamet-i farikalarındandı "the thin line between love and hate".



Thats not the point delikanlı!

Fazla durağan zamanlarda insanın düşünme kategorizasyonu başka yollara meylediyor. Günlük sıkıntıların arasından sıyrılıp "lan aslında böyle böyle bir şey de varmış" sorularına gömülmüş buluyor insan kendini-hastasıyım devrik cümlelerin. Bağlıyorum; yine böyle durağan malak gibi yatılan bir gün kelimin olduğu yerin 5 santimetre üstünde bir ampul belirdi. Bi' bok bulduğumdan değil, yıllar önce cevaplayamadığım bir soru tekrar aklıma geldi.

Parayla seks ve bir gecelik ilişki arasında fark var mıdır?


Bir fahişeyle beraber olmanın verdiği o aşşağılık! his ile bardan hatun kaldırıldığında egonun ibresinin 220ye vurması arasında ne gibi bir fark var? Var mı? Yoksa göz yanılgısı mı? Stick'in ucundaki ipi mi görcez yoksa hassiktir hatun büyücü mü lan dicez? Nedir?

Yok anacım yok, detayları kenara sıyırırsak içi boş, tam takır kuru bakır. Empati de bir yere kadar yavrucum, erkek gözüyle bakmak lazım ki öyle de yapıyorum.
Fahişeyle beraber olan bir erkeğin hissettikleri; kirlenme(mental olan), pişmanlık, özgüven kaybı ve parayı kadına verirken suratına hakim olan "ben ne kadar pislik bi' adam olsam da, fahişelik yaptığın için benden daha kirlisin orospu!" bakışı, bkz. İstabulda travestilerle yatıp kalkan adamların, ertesi gün mahalleyi galeyana getirip travestileri linç etme girişimleri. Biraz yüzeysel oldu ama aşağı yukarı bu paraleldedir herhalde. 3 aşağı 5 yukarı farketmez.
Fahişe? Durum burada biraz farklılaşıyor. ne kadar çaba göstersen de bir fahişenin neler hissederek yaşadığını bilemezsin. Pişmanlık, daimi bir suçluluk duygusu, kendini sürekli eksik hissetmek... Üzerine bir çok şey katılabilir, sayfalarca belkide. Genelevlerin önünde müşteri avına çıkmış kadınların ezan okunduğunda baş örtülerini düzeltip, salavat getirmeleri. Hiç tanık oldunuz mu bilmiyorum ama fazlasıyla acınası bir durum. Kadınların pişmanlıkları o kadar fazla ki belki normal, düzenli bir hayat yaşasalar okunan ezan umurlarında olmayacak. Ama hissettikleri kirliliğin kaçışını Tanrı'ya sığınmada buluyorlar.

Yine dağıldı anlatmak istediklerim ya neyse. Bir gecelik ki van nayt sitend müessesesi deniyor. Kuralllar basit, ne bilim ofsayt diye bir kural yok. Top kimin ayağında, rakip nerden koşmuş vs. kimsenin umrunda değil. Yapılması gerekenler çok kolay. Erkek talep eder, kız bu talebi işve, naz ve bilimum alicengiz oyunlarıyla ya kabul eder ya başka bir talep için rotasını değiştir. Olası kabul durumunda-ki aradaki seks kısmını atlıyorum keza yukarıda bahsetmedim gerçi kısaca geçelim; bir fahişe ile yapılan seksten tek farkı fahişenin tatmin olup olmamasının bir öneminin olmayışıdır. Gerçi karşı tarafı( :) komik oldu lan!) henüz tanımışsan, sevmiyorsan veya geleceğe dair planlarının dahilinde bulunmuyorsa , tatmin için uğraşmazsın, bencilliktir aslolan, bas geç( mecaz var burda artislik yapmayın!") sabah senden önce uyanıp evi terketmişse ego tavan yapmış, başarılı bir gece geçirilmiş demektir. Geçirdiği gece sonunda "hayatımın aşkını! buldum" yanılgısına düşenler de yok değildir ama bu konu mevz-u bahis dışı( bi' garip oldu cümle ya neyse).

Asıl kafamı kurcalayan sorularla burada karşılaşıyorum ve cevabı hala yok?

Bir fahişe ile tek gecelik bir ilişki yaşamış kadın arasında ne fark vardır?

Kerhaneye giden bir adam, bardan hatun kaldırmış( avrat yazıcaktım ya neyse) bir heriften daha acınacak bir halde midir?

Ekmek parası için bu işi yapan insan, sevmeden sevişenden(düzüşen desek daha iyi olur sanırım) daha mı alçaktır?

Ruhunu değil sadece bedenini satan kadın, aslında daha mı dikkate değerdir?

Not: Örnekler kadın üzerinden verilmesinin nedeni para için vücudunu satan dominant cinsiyetle alakalıdır. Hemen işkilenmeyin artistik hareketlere lüzum yok! Profilo ev aletleri var.

Selametle, sağdan gidiniz cüzdan bulunuz...

2 yorum:

papier 23 Haziran 2009 01:12  

Bir erkek gözüyle tek gecelik ilişkilere erkek talep eder,ve bir farkı yoktur demişsin.Kadınında seninle o anda aynı duygulara sahşp olabileceği,aslında sen talep ettiğini düşünürken onun senden çok daha önce talep ettiğini farketmediğin durumlarda olmuştur elbet.

Fahişeyle arasında ki farksa,fahişelik bir meslek( ki erkeklerinde içinde bulunduğu),diğeri de anlık ya da yaşamsal bir tercihtir.'Kadın tercihi' değil 'İnsan tercihi'dir.Tabi fahişe denildiğinde akla gelen bir kadın profili de ayrı bir zihinsel sorundur bizler için.

MazharOsman 23 Haziran 2009 12:03  

ki burda asıl bahsetmek istenilen bence gözden kaçmış. benim hatam büyük ihtimalle; tek taraflı bir arzın taleple buluşması söz konusu değil. interaksiyonsuz o işin olmayacağı fikrindeyim. ben talep ederim(-ben; erkek figürü), kadınlar isteklerimi karşılar durumu yok kesinlikle.
Ayrıca fahişeliğin de yaşamsal bir tercih olduğuna inanıyorum. İnsan kendi kaderini kendi çizer. Burada yazının temel noktası, meslek,arz-talep döngüsü değil, bu iki kişisel tatmin yolunun ortak noktasıdır; yavan düzüşmeler.

Yorum Gönder

  © Blogger template Brownium by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP